joi, 29 septembrie 2011

Cum sa fii frumoasa cu bani putini

Cum sa fii frumoasa cu bani putini - in 4 pasi esentiali

1. In primul rand nu neglijati sa va demachiati seara, mai ales daca ati folosit rimel sau fond de ten. Resturile de machiaj va pot strica tenul! Nu mai vorbesc de aspectul de rimel intins. Atentie! daca folositi produse rezistente la apa alegeti si un demchiant waterproof.

2. Parul este foarte important. Un par curat si stralucitor si un pantof bun scoate o femeie din anonimat. Iar pentru stralucire va recomand sa va reamintiti de otet sau zeama de lamaie adaugata in apa de la clatire. E greu? Nu. E scump? Nici atat. Sa va mai dau cateva ponturi pentru blonde sau satene folositi un ceai concentrat din musetel pentru reflexe aurii iar pentru brunete o infuzie de frunze de nuc.

3.O data pe saptamana va recomand o masca hidratanta: incalziti o lingurita de miere 30 de secunde la microunde, amestecati cateva picaturi de ulei de masline si 2 lingurite de iaurt. Aplicati pe fata, gat si decolteu si clatiti dupa 5 minute.
La acesta masca se pot adauga castraveti pentru ten gras sau diverse fructe de sezon. Va astept cu alte masti la comentarii, daca vreti sa ne impartasiti secretele voastre.

4. Inca un truc aflat de la Dr. Oz: pentru buze uscate folositi miere sau un balsam seara, la culcare.

Sunt 4 pasi esentiali pentru frumusetea unei femei, dar nu uitati ca frumusetea vine din interior, asa ca aveti grija si de suflet!

... si nu uitati: toate femeile sunt frumeoase, vorba cantecului de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=mL-oBQ6rTto&feature=related

Un comentariu:

Oana spunea...

Cat de mult ma regasesc in acest articol. Parca sunt vorbele mele. Foarte frumos punctat!