miercuri, 21 septembrie 2011

Cum sa fii fericit


                De multe ori ne ia valul indatoririlor noastre de toata ziua si uitam sa traim si pentru noi. Cand ati admirat ultima oara natura din jurul nostru? Cand ati fost ultima oara intr-un parc?
             Suferim ca nu ne permitem concedii scumpe sau masini luxoase dar oare daca am avea acestea am fi mai fericiti? Si atunci ce trebuie sa facem pentru a fi fericiti? Va avertizez ca nu  exista un raspuns universal valabil pentru toata lumea. Un parinte este fericit cand copilul sau spune primele cuvinte sau face primii pasi. Un copil e fericit cand are afectiunea parintilor.
Ideea mea este sa gasim un strop de fericire in fiecare zi. Daca sunteti de acord inscrieti-va la noutati cu adresa dvs de mail.
Nu uitati sa impartasiti parerile dvs despre fericire la comentarii.

 Sper sa va faca placere sa urmariti si muzica si imaginile.

http://www.youtube.com/watch?v=YACKODYJqh8&feature=related

Un comentariu:

Marius Barbu spunea...

Fericirea este o notiune complexa pe care fiecare o interpreteaza in felul sau. Se poate asocia cu bucuria, pacea interioara, atingerea unor obiective, multumirea de a-i vedea pe ceilalti fericiti... Exista fericire din punct de vedere strict personal si fericire in raport cu cei din jur. Cam asta e parerea mea pe scurt.