marți, 27 septembrie 2011

O zi in care sa te gandesti la tine




Mai tineti minte fabula cu furnicuta cea harnica? Cea care se plangea de "casa 'nengrijita" si de copii care-i cereau de mancare? Asa sunt mai toate femeile din ziua de azi: cu gandul la copii si casa. Si totusi unde-i fericirea? Ca trebuie sa faci curat, ca trebuie sa gatesti, ca trebuie sa ai grija de copii... Asta nu inseamna ca nu-i iubesti dar cate o data ai senzatia ca toate stau pe umerii tai. Si atunci e bine sa-ti programezi o zi sau macar cateva ore numai pentru tine: iesi cu prietenele la o plimbare, sau ofera-ti cateva clipe de ragaz intr-un parc, programeaza-te la un coafor pentru o schimbare de look sau um masaj relaxant...ce ziceti? Ar fi cateva idei si mai sunt si altele. Important este sa te deconectezi de la stresul zilnic si sa-ti incarci bateriile pentru ca ziua de maine sa o incepi mai increzatoare, mai zambitoare, mai fericita.
Iti garantez ca sotul te va admira, copii te vor privi placut surprinsi si in mod sigur si la servici vei fi apreciata mai mult.
O data pe luna cumpara revista care iti place sau o carte pe care o preferi, dar fa-ti timp sa o si citesti!
Iti place sa dansezi si nu ai avut ocazia sa iesi pentru aceasta, nu te gandi cu regret ci cauta-ti muzica preferata si danseaza in casa! 5 minute de dans iti pot schimba starea de spirit.

In concluzie nu te neglija tu si nu uita ca trebuie sa ai timp si pentru tine!

In continuare va invit sa admirati lebede albe si negre din Cismigiu.










Un comentariu:

Marius Barbu spunea...

O plimbare printr-un parc este de multe ori binevenita. Salutari!